organisatie

Tex – The Telecom experts, is in 2007 opgericht door de partners Dick Wieringa en Louk Notten. Zij zijn al sinds 1985 werkzaam in de Telecom industrie en kennen het klappen van de zweep.

Dick blinkt uit in het simplificeren van complexe zaken en deze tot uitvoer brengen.

Louk vindt zijn draai het best wanneer er onder hoge tijdsdruk prestaties geleverd moeten worden. Mensen motiveren is zijn specialiteit.

Tex werkt resultaat gericht en is bedreven in het uitvoeren van complexe opdrachten onder grote druk. De oplevering stopt bij een degelijke borging in de organisatie

Vernieuwing met Tex
Bedrijven hebben hun weg naar de adviseurs van Tex gevonden. De opdrachten zijn steeds succesvol afgesloten, voor de opdrachtgevers en daarmee voor hun klanten.

Initiatieven en innoveren met een goed gevoel voor timing heeft al tot een groot aantal producten en diensten geleidt, waaronder de “Nationale Retourweken”, de outsourcing van een warehouse en de introductie van een accessoires portfolio in de petrolindustrie. Een completer overzicht over de dienstverlening kunt u lezen op onze website onder het hoofdstuk Tex Dienstverlening.